NAŠI PROIZVODI

EffiTab proizvodi obezbeđuju poboljšanu ekonomiju goriva kroz smanjenu potrošnju goriva, eliminisanje depozita, smanjene vrednosti emisija, smanjenu temperaturu izduvnih gasova i smanjeno mašinsko habanje.

 

Proizvodi su korišćeni u vazduhoplovnoj industriji kao i za vozila na putevima i železnici i danas postoje milioni kilometara referenci bez primedbi i štete.


Proizvode odobravaju i registruju ECHA (Evropska hemijska agencija, EU) i EPA (Agencija za zaštitu životne sredine, SAD).

EffiTab proizvodi su dostupni kao tablete, puderi i tečnosti/koncentrati.

Fuel Efficiency Tablet System

EffiTab proizvodi obezbeđuju drastično smanjenje emisije ugljeničnih čestica, istovremeno omogućavajući gorivo za potpunije sagorevanje u komori za sagorevanje. Mogu se koristiti u aplikacijama za dizel i benzin.


PREDNOSTI


 • Očistite i trezore i trezorske gaćice sa naslaga, kao i pumpe za gorivo i ubrizgavanje kroz interakciju sa metalnim površinama.
 • Poboljšava ekonomičnosti goriva uklanjanjem naslaga ugljenika iz komponenti unutrašnjih motora.
 • Smanjuje Co, NOx, SOx, HC i čestice sagorevanja kada su depoziti smanjeni ili uklonjeni.
 • Snižava temperaturu izduvnog gasa kada se dodatna energija goriva oslobađa tokom faze sagorevanja. Niže temperature izduvnih gasova dolaze iz niže proizvodnje CO2 tokom faze izduvnih gasova, što rezultira primetno hladnijim izduvnim gasovima.
 • Izgleda da proizvodi sve manje abrazivnih čestica tokom procesa sagorevanja. To, zajedno sa uklanjanjem čestica ugljenika, rezultira čistijim i izdržljivijim uljem koje dovodi do smanjenog habanja motora.
 • Dinotester tehnologije pokazuje povećanje konjskih snaga i oktana kada se koristi u aplikacijama za benzinske motore.


  TABLETE

  Boca od 50 tableta. Doza 1 tableta/60 litara goriva. 1 konzerva /3000 litara goriva. Dolazi sa kesom za amortizer vlage, folijom i kapom za šrafove. Preporučuje se za rezervoare za gorivo i kada se vozač doziranje (pogledajte ispod Uputstvo za uputstvo za EffiTab).

   

  PRAH

  Kesica od 335 g. Doza 1 kesica na 18.900 litara goriva. Torba ima zatvaranje gutljaja. Preporučuje se onima koji imaju svoj rezervoar/pumpu.


EffiTab Gold Fuel Treatment

(tečnost/koncentrat)


Za drumska i železnička vozila istacionarne jedinice:


Naftni bubnjevi od 18,9 litara i 205litara (doza 1/4000). Smanjuje molekule vode. Takođe je dostupan za ekstremnuhladnoću (za doziranje pogledajte tabelu u uputstvima za upotrebu tečnosti).


Veći volumeni u odnosu na navodnika.Za pomorska plovila i trajekte (za gorivobunkera):


Bure nafte 205 litara (doza 1/5000).


Veći volumeni u odnosu na navodnika.Za više informacija o proizvodu kontaktirajte nas na office@effitab.com.

ECHA

Registered

unsplash